ZPOST
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   ZPOST > BMW Z4 Technical Talk > Navigation, Audio, Bluetooth, Stereo, Electronics Talk
  TireRack

SUPPORT ZPOST BY DOING YOUR TIRERACK SHOPPING FROM THIS BANNER, THANKS!
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      12-27-2008, 11:29 PM   #1
glenn
New Member
1
Rep
23
Posts

Drives: 328i
Join Date: Dec 2008
Location: california

iTrader: (0)

trouble with BMW assist

i bought a certified BMW with 11,000 miles for my wife for Christmas at Beverly Hills BMW. Got home 1 hour away and called SOS button and everything was clear but the person said no info was on file and have the dealership re-send the electyronic file which i did. Called back and info was on file with BMW assist but now they could barely hear me with lots of static and buzzing. They said it is possibly a bad microphone but not sure as they don't do technical and to bring it to the dealer and they said they never heard anything like this with the buzzing and feedback. What could of happened as it was clear prior ? Sometimes when i push the button the system freezes and won't disconnect and keeps re-dilaing but they still can't hear me ?
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 12:10 PM.




zpost
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST