ZPOST
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   ZPOST > BMW Z4 Technical Talk > Navigation, Audio, Bluetooth, Stereo, Electronics Talk
  TireRack

SUPPORT ZPOST BY DOING YOUR TIRERACK SHOPPING FROM THIS BANNER, THANKS!
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      05-12-2019, 10:24 PM   #1
SwissArmy
Why so serious?
SwissArmy's Avatar
Canada
90
Rep
654
Posts

Drives: 2004 BMW z4 3.0i SMG
Join Date: Dec 2012
Location: Toronto

iTrader: (1)

[RESOLVED] Rear side markers don't light up - fuse?

Hey guys,

My rear side markers no longer light up. I bench tested both and they work. So it is not the side markers themselves. Is there a fuse I should check? All the other lights work fine

Thoughts?

Thanks

Last edited by SwissArmy; 05-16-2019 at 07:25 PM..
Appreciate 0
      05-14-2019, 10:04 AM   #2
SwissArmy
Why so serious?
SwissArmy's Avatar
Canada
90
Rep
654
Posts

Drives: 2004 BMW z4 3.0i SMG
Join Date: Dec 2012
Location: Toronto

iTrader: (1)

Ordered a multimeter (can't find mine). I will do some tests tomorrow at the socket end as I do not know what fuse to look at
Appreciate 0
      05-16-2019, 07:25 PM   #3
SwissArmy
Why so serious?
SwissArmy's Avatar
Canada
90
Rep
654
Posts

Drives: 2004 BMW z4 3.0i SMG
Join Date: Dec 2012
Location: Toronto

iTrader: (1)

Multimeter showed 12V coming in fine.

UPDATE: The sockets seem to have stopped working. Called BMW, sockets are back ordered and won't be in Canada from Germany until July (lol). I cut the sockets off, and soldered female to female single pin connectors. And we are back in business

Case closed
Appreciate 1
StickMon614.50

      06-14-2019, 01:09 PM   #4
AK72
Private First Class
AK72's Avatar
Canada
36
Rep
171
Posts

Drives: 2007 BMW Z4 Coupe in white
Join Date: Apr 2013
Location: Toronto

iTrader: (0)

I disconnected them in my case, they start fading off with only half power light
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 10:52 AM.




zpost
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST