ZPOST
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   ZPOST > BMW Z4 Roadster and Coupe > General BMW Z4 Forum
  TireRack

SUPPORT ZPOST BY DOING YOUR TIRERACK SHOPPING FROM THIS BANNER, THANKS!
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      10-18-2013, 06:24 PM   #1
a13xkim
New Member
 
Drives: 06 z4m roadster
Join Date: Sep 2007
Location: NY

Posts: 18
iTrader: (0)

need help diagnosing electrical power

Hey guys,

I have a 2006mRoady with 55k miles. I'm having these issues with the power going in and out. Sometimes street a 20 min drive, the car will flash all the start up lights on the dash, ie brake abs tps reaction etc and the radio will cut out. At night you can see all the dials loose power as well.... I'm also hearing an engine vanos like noise but I do not believe they are related. Noise existed before. Any odeas what it could be?? Or what to chack as far as connections? I already replaced the battery trying to solve this last week.

Thanks guys.

a13xkim is offline  
0
Reply With Quote
      10-18-2013, 06:40 PM   #2
the dink
Private First Class
 
Drives: 2005 Z4
Join Date: Jul 2013
Location: Idaho

Posts: 104
iTrader: (0)

I would be looking at faulty ignition switch. About 60-70 bucks and not to hard too change.
the dink is offline  
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:01 AM.




zpost
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST